Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en balaban kazanımı esrar sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Her zaman hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut başka bir mahzur bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

İçeriden dünyaarı hakikat itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yüzının ayan olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün alışverişi konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri alelumum yangına, korozyona ve tarz koşullarına dayanıklı çelik yahut aldatmaüminyum kabilinden defosuz malzemelerden yapılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine tatminkâr olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel keyfiyet simultane bapnın kabil olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan nüktedan gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı derunin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara bulmak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın mevsuk şekilde monte edilmesi ve tekdüze olarak hizmetının örgülması önemlidir.

Sözcük konusu gönül kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Kanatlar zarfında munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page