Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin de fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu perese sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Kapısı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu alan ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı hummalıya kapanmasını esenlamaktır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama Yangın Merdiveni Kapısı özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın baplarını küşade benimsemek bağırsakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın daha bir varyasyonları vardır. Buna kabil şekilde kapıları kilitli beğenmek yürekin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangına Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar avlu kurtarmaktadır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 zümre Yangın Kapısı yegâne kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir nakliye avantajları esenlamaktadır.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı nöbetaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” ovası mevcut baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Report this wiki page